top of page

DENTAL CLINIC OF

Diş ağrısı! Ne olacak?

Biz kısaca cevap bu soruya tek bir şey: "diş hekimine gidin! Sizlere yardımcı olacaktır".

Herkes için çok kötü bir işaret ne zaman baş gösterir?


Ağrıyan bir diş, bu bir sır değil. Ama, ne yazık ki bunun için nitelikli Yardım'a yönelik olarak

yeterli değil. Hasta ağrıyı gidermek için geleneksel yöntemler aramaya başlar, ama sadece böylece durum exacerbates, elbetteacı bir kez geçebilir, ama sorun olmaya devam etmektedir. Ve en kötü şey, sorunun kendisi çok kötü durumda sadece onu hissetmektir. Diş ağrısı, ne olursa olsun kötü olabilir, tıbbi müdahale, olsa bile sıradan bir aşırı uyarlılık gerektirir.

Doğru ve zamanında tavsiye komplikasyonları önlemek için çok iyidir.Bu yüzden,belirli hastalığa bağlı olarak farklı şekillerde sıcaklık, basınç, ekşi, tatlı ve diğer faktörler gibi çeşitli dış etkenler maruz dişlere zarar veremez. Örneğin, ilk kez çürük şeklinde tepki dış uyaranlara ancak derin süreci, daha duyarlıdır. Asitli ve sonradan tatlıyla reaksiyon oluşur. Diş carious boşluğunda gıda yumru sindirim tarafından yanıt verebilir, ancak tüm yukarıdaki faktörleri kaldırdığınızda,zarar durur. Eğer öyleyse, büyük olasılıkla acil tedavi gerektirir.

Diş ağrısı tahriş edici başlar ve hala ağrılI ise komplikasyon kaldırıldıktan sonra bu işlemi diş sözde pulpites oluşur. Pulpitis'in çürük olarak kendi kategorisi vardır ve bazı türleri pulpitis, asemptomatik olarak mevcut olabilir ve hiçbir belirgin nedenle ve tahriş edici ağrı tepkiler verir. İkinci en sık diş kronik inflamasyon ile bağlanır.

Isırık koruyucu periodontitis ise sırasında diş acır. Sonra dişte iltihap meydana gelir.


Burada, sadece durum, ağrıyan bir diş ne zaman en yaygın ve klasik resim bulunmaktadır. Daha önce tanı ve doğru tedavi yapılması için doktorun;

  • hastanın şikayetlerini dinlemek

  • sözlü bir görsel denetim yapmak boşluğu

  • Sorun nerede ve lezyon derinliği netleştirmek için röntgen yapmak.

  • Uygun tedavi ile yıllardır hasta bir dişin ömrünü uzatmak mümkün olduğunu unutmayın.

Istanbul Asia Dent diş kliniği Doktor Gökay Kartal, yüksek kaliteli bakım ve tedavi sağlayacaktır! Bizim diş hekimleri dişi kurtarmak diş problemleri ve hayatın keyfini yeniden kazanmak için bize danışınız!

İmplants&Zirconium Veneers
bottom of page