top of page

DENTAL CLINIC OF

Diş ımplatı. İmplantasyonu ne demek?

İstanbul'da diş implantı.​



Diş implantı kayıp olmuş diş etinde bir başka yapay dişin sökmesi olarak protezleme metodlardan en etkili olanıdır. Diş hekimi Gökay Kartal'ın İstanbul Asia Dent diş kliniği protezlemesenin bu yolun en güzeli olarak seçti çünkü bu teknolojinin avantajları ve gelişme perspektifleri Türk piyasasına girdiği ilk günlerden beri çok netdir. Bu hizmetin talebi her sene daha ve daha büyüyordu ve çoğu Türk dişçiler acile rekualifikasyon implant yapmak için geçtiler.

Bugün bizim kliniğimiz İstanbul'da implantolojide en ileride olan kliniklarden birisidir ve bu hizmetin kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz. İmplantoloji modern diş hekimliğinin öbür dallara sıkıca bağlıdır. Biz aktif bir şekilde implantolojiyle ilgilenen bütün inovasyonları kullanıyoruz ama aynı zamanda sadece iyi kontrol etmiş ve sertifikalı teknolojiler kullanıyoruz.


İmplantolojıde inovasyonlar.

İmplantasyon zaten değer, teknoloji kanıtlamış olmasına rağmen, performansını sürekli geliştirmektedir. Kliniğimizde ekip yenilikçi yöntemlerini temel aldı. Zaman içinde ortaya çıktı 3D modelleme yanı sıra kliniğimizde kullanılmaya başlanan implant, yeni değişiklikler için hesaplama yöntemleri. Dünyanın önde gelen üreticilerinin kliniği modern ekipmanlarımız donanımlı, donatılmış ayrı bir işletim en karmaşık cerrahi işlemler yapacağız. Biz takibini yapmak, en son yenilikleri implant ve organizasyonlar alman meslektaşlarının ve iş arkadaşlarının İsrail tarafından sağlayan, bizim kalitemizi yükseltme çalışmalarımız ve sunulan hizmetlerin Avrupa düzeyinde İstanbul.

İmplantasyon aynı anda ya da klasik.​ Günümüzde, hastaların daha hızlı hizmeti almak ve hızlı olgunlaşmasını sağlayabilmek için garantili sonuç, son derece ilgililer. Tek aşamalı implant modern implantoloji umut verici alanlar, hemen protez sorunu gidermek için doğru yerdir. Ancak, bu yordamı gerçekleştirmek için temel şart, silinmesi gereken bir dişin varlığı, bu yöntem uygulanamıyor klasik düzeni yerine bir olabilirvarlığını kabul etmek gerekir. Kliniğimizin ana kapsamı klasik süreci gerçekleştirmek zorunda. Bu çok çeşitli yordamlar içerir adım prosedürü, kemik yatağı hazırlama, implant, implantasyon, kron abutment yükleme fiksasyon. Kanıt varsa gerekli implantın başarılı bir implantasyon için olduğu gibi kemik dokusu (sinüs lifting) bina prosedürü gerçekleştirdik. Klasik düzeni birçok avantajı, herhangi bir yerde ve ölçülü dişler restore ve ortopedik tasarımları her türlü kullanmak için izin vardır.​ Diş implantları maliyeti.

Bu seviye göstergeleri ve kalitesini kliniğimizde mevcuttur. Yüksek rekabet fiyatları implantasyon azaltmak için birçok hastane zorluyor ama implantlar ve yeni teknolojileri girişi bizde her türlü uygulama sağlanabilmektedir.





















Istanbul Asia Dent diş kliniği doktor Gökay Kartal, uygun fiyat ve hizmetler prim düzeyi

arasında mükemmel bir denge seçti. İmplantasyonu değil var oluşumuz

özellikle sizi memnun kılacaktır. En iyi Alman implantlar bir ömür boyu garanti ile birlikte gelir. Ancak, biz Avrupa diş hekimliği hastalarımız için mevcut olmalıdır ilkesine uygun çalışmaktayız.

Fiyat listesinde son rakamlar sadece prosedür, Diş implantları seçimi ve hangi tedavi edilecek aşaması kalıcı malzeme planı sonrası doktor tarafından ilan edilecektir.

İmplants&Zirconium Veneers
bottom of page